Legenda Barcelone z vso silo udarila po Neymarju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Eno največjih vprašanj poletnega nogometnega prestopnega roka je prihodnost Brazilca Neymarja. Ali ostaja v Parizu? Bo okrepil Real? Ali se vendarle vrača v Barcelono? Jasno je le, da si ga legenda Blaugrane ne želi ponovno videti v prestolnici Katalonije.
Oglej si celoten članek

Nekdanji bolgarski nogometni zvezdnik ter izjemni napadalec Barcelone, Hristo Stojčkov, ni prevelik ljubitelj brazilskega nogometnega asa, Neymarja. V nedavnem razgovoru je tako izjavil, da Barcelona sploh ne potrebuje brazilskega napadalca ter da bi njegov prihod zgolj pokvaril vzdušje v slačilnici.

Foto: EPA Neymar Barcelona

Napadalca PSG-a se namreč tekom prestopnega roka stalno povezuje z vrnitvijo na Camp Nou, katerega je zapustil leta 2017 v rekordnem prestopu vrednem 221 milijonov evrov. Veliki Bolgar pa ni mnenja, da bi bila njegova vrnitev dobra ideja.

"Barcelona ne potrebuje Neymarja! V tej ekipi niti ni mesta za njega, saj že ima izjemne igralce, kot so Antoine Griezmann, Luis Suarez, Lionel Messi ter Ousmane Dembele. Pa kje naj bi on sploh igral v tej ekipi? Poskrbel bi zgolj za 'bombo' v slačilnici. Jaz osebno si ga ne želim ponovno videti v Barceloni," je izjavil Stojčkov v pogovoru za ameriško TV postajo Univision.

Stojčkov, ki je z Barcelono petkrat osvojil špansko prvenstvo, je še izjavil, da bi Neymar Barcelono stal veliko denarja, ki si ga Barcelona niti ne more privoščiti. Če pa že, bi pa lahko ta denar koristneje porabila.

Stojčkov Stojčkov: Denar preprosto mečejo stran

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.