Šport > Nogomet
84 ogledov

Stojčkov: Denar preprosto mečejo stran

Stojčkov Stojckov Stoichkov Litex trener Bolgarija EPA
Nekdanji napadalec Barcelone meni, da vodstvo njegovega nekdanjega moštva ne deluje dobro.

Nogometni klub Barcelona se je v ključnem delu sezone znašel v škripcih, k čemur so pripomogle številne poškodbe ključnih igralcev. Nemalo ljudi meni, da so za svoje težave pri Blaugrani krivi kar sami, med njimi pa je tudi Hristo Stojčkov, bolgarski napadalec, ki je nekdaj ustrahoval vratarje v rdeče-modrem dresu.

"Denar preprosto mečejo stran. Barça dela stvari, ki jih ne bi smela, kot je prodaja Thiaga Alcântare za 25 milijonov evrov, medtem ko je bila njegova klavzula 90 milijonov. Barcelona bi prav lahko bila sponzor Arsenala; poglejte samo, koliko so plačali za Cesca Fàbregasa," je dejal Stojčkov, ki je s tem samo začel naštevati vse napačne odločitve vodstva.

"Tu je še veliko več stvari. Rafinha, Fontàs, ki je bil prodan za milijon evrov, čeprav bi potrebovali zamenjavo za Carlesa Puyola. Ali pa Martín Cáceres to je bilo še eno grozodejstvo. Tako kot prodaja Zlatana Ibrahimovića, potem ko so ga pripeljali za 66 milijonov evrov," je našteval Bolgar, ki je ob tem še okrcal nekdanjega predsednika kluba Sandra Rosella za njegov odstop ob aferi Neymarjevega prestopa.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.