Legenda Barcelone zapušča klub

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dani Alves še drugič zapušča Barcelono.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometaš Dani Alves je sporočil, da končuje sodelovanje s katalonskim velikanom Barcelono, poroča francoska tiskovna agencija AFP. To pomeni, da bo zdaj 39-letni nogometaš že drugič zapustil blaugrano, v Barcelono se je namreč lani vrnil po petih letih.

V prejšnji sezoni se je Alves vrnil v svoj nekdanji klub, a je imel le kratkoročno pogodbo, danes je sporočil, da sodelovanja s Katalonci ne bodo obnovili.

"Rad bi se zahvalil vsem v klubu, ki so mi dali priložnost, da sem lahko še enkrat oblekel ta čudoviti dres. Presrečen sem," je na družbenih omrežjih zapisal Brazilec.

Skupno je v dveh ciklih, prvi je bil precej daljši med letoma 2008 in 2016, za Barcelono zbral 408 tekem. Kot nogometaš Barcelone pa je osvojil šest naslovov španskega prvaka, tri naslove v ligi prvakov ter štiri španske pokalne lovorike.

Alves je sicer tudi še kandidat za nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu v Katarju, za Brazilijo pa je nazadnje odigral dve junijski prijateljski tekmi z Japonsko in Južno Korejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.