Legenda brez milosti nad Messija: "Kako ga ni sram?"

Foto: Epa lionel messi Foto: Epa messi Foto: Epa Foto: Epa
Lionel Messi je bil eden najbolj kritiziranih nogometašev ob porazu PSG-ja proti Manchester Cityju.
Oglej si celoten članek

Nekdanji vrhunski nizozemski nogometaš Rafael van der Vaart je po porazu pariškega velikana v petem krogu skupinskega dela lige prvakov brez usmiljenja obračunal z Lionelom Messijem.

Liga prvakov Handanović naprej, težave za Oblaka, City ugnal PSG

Upokojeni napadalni vezist, ki je v karieri med drugim nosil dres Ajaxa, Reala in Tottenhama, je v odzivu na aktualno dogajanje dejal, da ga Argentinčeva igra "žalosti" ter da se osebno vedno bolj "nagiba h Cristianu Ronaldu".

Foto: Epa van der vaart "To me resnično žalosti. Gre za vprašanje volje. Hočeš ali nočeš? Če Messi ne doseže podaje ali zadetka, je odigral slabo tekmo. Neymar in Mbappe se precej bolje znajdeta, Messi pa nekako ne sodi zraven. Vem, da sta si Cristianom povsem različna, a Ronaldo se bori in poskuša ekipo dvigniti na višji nivo, Messi pa se sprehaja sem ter tja. Kako ga ni sram? Počasi me začenja živcirati. Škoda, ker takšnega igralca ne bomo več videli. Začelo se je s Koemanom (Rolandom, op. a.), kjer ni želel več sodelovati, kar je nenavadno za igralca takšnega kova," je povedal 38-letnik.

Če je bil Van der Vaart nekoliko bolj prizanesljiv do Neymarja in Kyliana Mbappeja, pa tega ne morem trditi za Jamieja Carragherja, ki je po tekmi s Cityjem izrekel nekaj težkih besed na račun zvezdniške trojice.

"Ekipe si ne morejo privoščiti, da bi kdorkoli 'zabušaval'. V štirih ekipah, ki bodo odločale o zmagovalcu letošnje lige prvakov -  Manchester City, Liverpool, Chelsea in Bayern München - ni niti enega 'sopotnika'. PSG ima tri. Prav nobene možnosti nimajo za zmago. In jezi me, ko to gledam," je dejal legendarni branilec Liverpoola.

Škandal Komentator razžalil hrvaškega asa: "Tako je grd, da sploh ne bi smel ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.