Šport > Nogomet
6736 ogledov

Legenda brez milosti nad Messija: "Kako ga ni sram?"

messi
1/4
Epa
Lionel Messi je bil eden najbolj kritiziranih nogometašev ob porazu PSG-ja proti Manchester Cityju.

Nekdanji vrhunski nizozemski nogometaš Rafael van der Vaart je po porazu pariškega velikana v petem krogu skupinskega dela lige prvakov brez usmiljenja obračunal z Lionelom Messijem.

samir handanović Liga prvakov Šport Handanović naprej, težave za Oblaka, City ugnal PSG

Upokojeni napadalni vezist, ki je v karieri med drugim nosil dres Ajaxa, Reala in Tottenhama, je v odzivu na aktualno dogajanje dejal, da ga Argentinčeva igra "žalosti" ter da se osebno vedno bolj "nagiba h Cristianu Ronaldu".

van der vaart | Avtor: Epa Epa
"To me resnično žalosti. Gre za vprašanje volje. Hočeš ali nočeš? Če Messi ne doseže podaje ali zadetka, je odigral slabo tekmo. Neymar in Mbappe se precej bolje znajdeta, Messi pa nekako ne sodi zraven. Vem, da sta si Cristianom povsem različna, a Ronaldo se bori in poskuša ekipo dvigniti na višji nivo, Messi pa se sprehaja sem ter tja. Kako ga ni sram? Počasi me začenja živcirati. Škoda, ker takšnega igralca ne bomo več videli. Začelo se je s Koemanom (Rolandom, op. a.), kjer ni želel več sodelovati, kar je nenavadno za igralca takšnega kova," je povedal 38-letnik.

Če je bil Van der Vaart nekoliko bolj prizanesljiv do Neymarja in Kyliana Mbappeja, pa tega ne morem trditi za Jamieja Carragherja, ki je po tekmi s Cityjem izrekel nekaj težkih besed na račun zvezdniške trojice.

"Ekipe si ne morejo privoščiti, da bi kdorkoli 'zabušaval'. V štirih ekipah, ki bodo odločale o zmagovalcu letošnje lige prvakov -  Manchester City, Liverpool, Chelsea in Bayern München - ni niti enega 'sopotnika'. PSG ima tri. Prav nobene možnosti nimajo za zmago. In jezi me, ko to gledam," je dejal legendarni branilec Liverpoola.

dogajo vida Škandal Šport Komentator razžalil hrvaškega asa: "Tako je grd, da sploh ne bi smel ..."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice