Šport > Nogomet
21415 ogledov

"V tridesetih letih nisem videl česa takšnega"

haris seferović Reševalni pas/Twitter
Švicarski reprezentant Haris Seferović je zapravil nekaj neverjetnega.

Napadalec Haris Seferović je postal tragična figura obračuna lige prvakov na Camp Nouu med Barcelono in Benfico, ki se je končal z neodločenim izidom (0:0).

Švicarskemu reprezentantu bosanskih korenin se je v izdihljajih srečanja ponudila izjemna priložnost za zadetek, s katerim bi Kataloncem pošteno priprl vrata v izločilne boje, a je po tem, ko je že premagal čuvaja mreže, žogo poslal mimo praznih vrat.

Barcelona UCL Liga prvakov Šport Barcelona v velikih težavah, Šeško in Iličić trepetata

Seferović je v protinapadu v tretji minuti sodnikovega dodatka sprejel podajo Darwina Nuneza in spretno obšel Barçinega vratarja Marca-Andreja Ter Stegna, nato pa žogo dregnil mimo leve vratnice.

Gostujoči strateg Jorge Jesus je ob zapravljeni priložnosti od šoka padel na kolena. "V tridesetletni trenerski karieri še nikoli nisem videl česa takšnega, a se je zgodilo," je povedal. "Meni in Benfici," je razočarano dodal.

seferović | Avtor: Epa Epa

Barcelona (7 točk) je z remijem ostala na drugem mestu lestvice skupine E. Vodi Bayern München (15 točk), tretja je Benfica (5 točk), četrti pa kijevski Dinamo (1 točka).

Portugalci bodo morali, če želijo ostati v igri za napredovanje, v zadnjem krogu skupinskega dela premagati Dinamo, obenem pa upati na poraz ali remi Barcelone proti dominantnemu Bayernu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice