Legenda Lige NBA udarila po Jamesu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Legendarni Charles Barkley je mnenja, da če izgubiš še šesto finale, se nimaš kaj primerjati z največjim vseh časov, Michaelom Jordanom.
Oglej si celoten članek

Golden State Warriors so obranili naslov prvakov Lige NBA, potem ko so v seriji proti LeBronu Jamesu in njegovim Cleveland Cavaliersom izkoristili že prvo zaključno žogo in slavili s 4:0. Ker je tako James izgubil še svoje šesto finale, se je oglasil nekdanji zvezdnik Lige NBA Charles Barkley in napadel "Kralja" Jamesa , katerega se v zadnjih sezonah pogosto primerja z Michaelom Jordanom.

"Jordan ni nikoli izgubil v finalu Lige NBA in zaradi tega je dosti boljši igralec od zvezde Clevelanda. Če do konca svojega življenja še vidim koga iz medijev, da mi poizkuša razložiti, da je LeBron James boljši od Michaela Jordana, mu bom eno primazal," je izjavil Barkley.

LeBron bo do konca kariere Jordana prehitel v mnogih statističnih kategorijah, toda maloverjetno je, da ga bo ujel po številu naslov, saj jih ima veliki Michael kar šest.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.