Šport > Košarka
2151 ogledov

Legenda Lige NBA udarila po Jamesu

Barkley Reševalni pas/Twitter
Legendarni Charles Barkley je mnenja, da če izgubiš še šesto finale, se nimaš kaj primerjati z največjim vseh časov, Michaelom Jordanom.

Golden State Warriors so obranili naslov prvakov Lige NBA, potem ko so v seriji proti LeBronu Jamesu in njegovim Cleveland Cavaliersom izkoristili že prvo zaključno žogo in slavili s 4:0. Ker je tako James izgubil še svoje šesto finale, se je oglasil nekdanji zvezdnik Lige NBA Charles Barkley in napadel "Kralja" Jamesa , katerega se v zadnjih sezonah pogosto primerja z Michaelom Jordanom.

"Jordan ni nikoli izgubil v finalu Lige NBA in zaradi tega je dosti boljši igralec od zvezde Clevelanda. Če do konca svojega življenja še vidim koga iz medijev, da mi poizkuša razložiti, da je LeBron James boljši od Michaela Jordana, mu bom eno primazal," je izjavil Barkley.

LeBron bo do konca kariere Jordana prehitel v mnogih statističnih kategorijah, toda maloverjetno je, da ga bo ujel po številu naslov, saj jih ima veliki Michael kar šest.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.