Šport > Košarka
457 ogledov

Pošastno zabijanje Jamesa

LeBron James Reševalni pas/Twitter
LeBron James velja za najboljšega košarkarja tega tisočletja. Zakaj se ga je prijel vzdevek "Kralj" je dokazal na tretji tekmi finalne serije, ko je sam sebi asistiral na "alley-oop" ter brutalno zabil.

Košarkarji Golden State Warriorsov so le še korak oddaljeni od novega šampionskega prstana, saj po zmagi s 110:102 v Clevelandu vodijo v seriji proti Cavaliersom s 3:0.

Stephen Curry, Kevin Durant NBA končnica Šport James: Durant je morilec

Vsi se strinjajo, da imajo Warriors najmočnejšo ekipo v ligi, ki je ne more zaustaviti niti "Kralj" LeBron James. Slednji je odigral novo odlično tekmo, saj je dosegel trojni dvojček s 33 točkami, 10 skoki in 11 asistencami. Prav tako pa je poskrbel za potezo leta.

Lebron James LeBron James Šport Ko prideš tako oblečen, Twitter ponori

LeBron je vodil žogo ob nasprotnem centru JaValu McGeeju. Naenkrat pa je zagledal v raketi prazen prostor, si podal žogo od table ter pošastno zabil. Poznavalci Lige NBA se bodo spomnili, da je podobno potezo izvedel že lani prav tako v finalu proti Golden Statu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.