Legenda razmišlja o upokojitvi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kimi Räikkönen je spregovoril o prihodnosti.
Oglej si celoten članek

Finski dirkač formule 1 Kimi Räikkönen vse glasneje razmišlja o upokojitvi. Pred letošnjo veliko nagrado Belgije v Spa Francorchampsu je novinarjem priznal, da še ne ve, ali bo dirkal tudi v naslednji sezoni, poroča AFP.

"Družina je zame najpomembnejša. Otroci so vedno večji in me vedno bolj potrebujejo. Letos sem sicer veliko z njimi, a letošnja sezona je posebna. Vse bolj dvomim, da si še želim dirkati," je dejal 40-letni Finec, po številu odpeljanih krogov in kilometrov najizkušenejši voznik v karavani formule 1.

Foto: Profimedia Kimi Räikkönen

Leta 2007 je bil s Ferrarijem svetovni prvak, zdaj pa že drugo leto vozi za Alfo Romeo. Ne posebej uspešno, zato so ga novinarji vprašali, ali razmišlja v odhodu v bolj konkurenčno ekipo: "Resnično o tem nisem razmišljal. Najprej se moram sploh odločiti, ali bom še dirkal. Vsekakor pa bi se želel boriti za točke, a tega ti nihče ne more garantirati. Pomembna je širša slika."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.