Legenda zaupa Slovencu

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji kapetan Arsenala je kapetanski trak Granade zaupal reneju Krhinu.
Oglej si celoten članek

Rene Krhin se v tej sezoni ni ravno naigral, vse pa se je očitno spremenilo s prihodom legendarnega branilca Arsenala in angleške reprezentance Tonyjem Adamsom. Ta je člana slovenske izbrane vrste uvrstil v prvo enajsterico za tekmo proti Celti, hkrati pa mu je namenil tudi kapetanski trak.

Tekma se sicer ni izšla po željah gostiteljev, na domači zelenici so proti klubu iz Viga klonili s kar 0:3 in ostajajo eni glavnih kandidatov za izpad iz prvoligaške druščine. Granada je šest kol pred koncem španskega prvenstva predzadnja, od rešilnega 17. mesta jo loči velikih sedem točk.

"Nisem še opravil dovolj treningov z igralci, sem pa na tekmi dobil reakcijo nekaterih, kar je pozitivno. Mislim, da je bil Rene Krhin odličen. Vsekakor smo od njega dobili reakcijo, tudi Ingason je imel dobro tekmo. Trenutno vsi trpimo pri Granadi. Sestal sem se z navijači, smo v težkem položaju, a še naprej se moramo boriti. Druge izbire nimamo. Proti Celti smo bili v tekmi. Ljudje, ki dvoboja niso gledali in bodo videli le rezultat, bodo verjetno menili, da smo bili nadigrani, a sam te tekme nisem videl tako," je po dvoboju dejal Adams.

Po njegovih besedah sodeč, bo Krhin tudi na naslednjih tekmah igral od prve minute dalje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.