Legendarnemu napadalcu VAR na eni tekmi razveljavil tri zadetke: "VAR je s**nje"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Legendarni nemški napadalec je prvi v zgodovini, ki se lahko pohvali s hat-trickom nepriznanih zadetkov.
Oglej si celoten članek

Legendarni Nemec Mario Gomez je v svoji karieri doživel že marsikaj, toda gostovanje svojega Stuttgarta pri Sandhausenu v 15. kolu druge nemške lige si bo zapomnil za vedno.

Stuttgart je izgubil z rezultatom 2:1, kljub temu da je Gomez dosegel kar tri zadetke, saj mu jih je tehnologija VAR čisto vse razveljavila.

Najprej je bil zadetek razveljavljen v 10. minuti zaradi milimetrskega prepovedanega položaja, situacija pa se je ponovila tudi v sodnikovem podaljšku prvega polčasa, ko je sicer zadel s škarjicami, in nato v 71. minuti, ko po zadetku sploh več ni slavil, temveč je le čakal na še eno posredovanje "velikega brata".

"Bil sem zelo prijateljsko nastrojen do sistema VAR, saj bi moral biti pravičen, toda za nas napadalce je prava katastrofa. Ta sistem, kakršen je VAR trenutno, je veliko s**nje!" je bil po tekmi besen nekdanji nemški reprezentant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.