Legendarni Avstrijec se vrača

Foto: EPA
Foto: EPA
Rekorder po številu zmag v svetovnem pokalu bo znova skakal med elito.
Oglej si celoten članek

Avstrijski smučarski skakalec Gregor Schlierenzauer bo konec tedna na tekmah svetovnega pokala v nemškem Titisee-Neustadtu nastopil prvič po poškodbi kolena. Tirolec se je poškodoval med treningom konec oktobra, po opravljenih pripravah v Lillehammerju pa se 27-letnik počuti dovolj dobro, da bo lahko začel olimpijsko sezono 2017/18.

Pretres, krvavitev ... Avstrijec po grdem padcu na intenzivni negi

Tako ga je glavni trener avstrijske reprezentance Heinz Kuttin že uvrstil v sedemčlansko ekipo za naslednje prizorišče svetovnega pokala. V ekipi bo Schlieri zamenjal Markusa Schiffnerja, ki ne najde prave forme. Schlierenzauer je sicer rekorder po številu zmag v svetovnem pokalu.

Smučarski skoki Damjan rešil slovensko čast, Prevc brez finala

V Titisee-Neustadtu bosta konec tedna na sporedu ekipna preizkušnja in ena posamična tekma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.