Milwaukee ne bo mogel računati na Gasola

Foto: Epa pau gasol
Najboljša ekipa rednega dela sezone bo drugi šampionski prstan napadala brez izkušenega španskega centra.
Oglej si celoten članek

Španec Pau Gasol, center severnoameriške košarkarske ekipe Milwaukee Bucks, je moral predčasno končati sezono v ligi NBA. Gasolu so po lasnem zlomu kosti uspešno operirali levo stopalo, so sporočili iz tabora Milwaukeeja.

Košarkarji Milwaukeeja so postali letos prvi polfinalisti lige NBA, potem ko so s 4:1 izločili Boston Celtics.

Osemintridesetletni katalonski košarkar, ki je osvojil naslova NBA z Los Angeles Lakers leta 2008 in 2009, je bil operiran v četrtek v Wisconsinu, operacijo pa je nadzoroval klubski zdravnik William Raasch.

Šestkratni košarkar tekme zvezd All-Star, ki se je Milwaukeeju pridružil 3. marca, naj bi se vrnil pravočasno za priprave na novo sezono.

Premiki Dogovor vse bližje, zvezdnik pa jasen: "Seveda bi igral ob Dončiću."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.