Šport > Košarka
4176 ogledov

Dogovor vse bližje, zvezdnik pa jasen: "Seveda bi igral ob Dončiću."

luka dončić Print Screen
Košarkarja Los Angeles Clippers se vse bolj povezuje s prestopom k Dallas Mavericks.

Ameriškemu organizatorju igre Patricku Beverleyju bo ob koncu letošnje sezone uradno potekla pogodba z Los Angeles Clippers.

Za 30-letnega obrambnega naravnanega košarkarja z večletnimi izkušnjami v ligi NBA naj bi se resno zanimalo moštvo Dallas Mavericks, kjer bi združil moči z Lukom Dončićem in Kristapsom Porzingisom.

Olje na ogenj je govoricam prilila nedavna komunikacija med Dončićem in Beverleyjem na družbenih omrežjih, kjer se je Američan odzval na to, da se je novinec Dallasa maloprej pridružil njegovim sledilcem.

Luka Dončić Skrivnostni čivk Šport V Dallasu završalo, v središču "afere" pa Dončićevo ime

Košarkar Los Angelesa je o tej temi spregovoril v pogovoru za NBA.com. "Videl sem, da mi je Luka začel slediti na družbenih omrežjih. Tudi jaz sem razmišljal v isto smer kot vi. Malo sem se pozabaval. Lepo je biti prost igralec," je povedal Beverley.

Na vprašanje, ali se vidi v Dallasu ob Dončiću, pa je odvrnil: "Seveda. Luka je dominanten košarkar, na parketu vleče prave poteze. Če sklenemo dogovor, bomo v Dallasu jaz, Luka, Tim Hardaway Jr, Kristaps Porzingis, Courtney Lee. Še prej se bom pozabaval na trgu. Trdo delam. Zdaj bom užival v tem procesu," je dodal organizator igre.

patrick breverley | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.