Legendarni član Barcelone obtožen spolnega napada

Foto: EPA Dani Alves, Neymar
Najtrofejnejši nogometaš pod preiskavo policije.
Oglej si celoten članek

Devetintridesetletni nogometaš Dani Alves je obtožen za spolni napad v nočnem klubu v Barceloni. Po poročanju španskega ABC naj bi do incidenta prišlo v petkovih zgodnjih jutranjih urah, napadeno dekle pa je na pomoč poklicale varnostnike v klubu. Policiji je izjavila, da je Brazilec svojo roko potisnil v njeno spodnje perilo.

Odvetniki Danija Alvesa so vse skupaj zanikali in izjavili, da legendarni brazilski nogometaš ni prebil veliko časa v klubu in da v omenjeni incident ni bil vpleten. Katalonska policija je sicer odprla preiskavo.

Brazilec je v svoji karieri osvojil kar 43 lovorik, s tem pa je najtrofejnejši nogometaš v zgodovini. Član Barcelone je bil od leta 2008 po prestopu iz Seville do 2016, v klub pa se je vrnil tudi za sezono 2021/22. Vmes je branil barve PSG-ja, Juventusa in Sao Paula. Trenutno je član mehiškega kluba UNAM. Bil je tudi v kadru brazilske reprezentance na SP v Katarju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.