Legendarni Dino Rađa za las ušel smrti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dino Rađa se je na avtocesti za las ognil katastrofi, ko se je pnevmatika na njegovem avtu razpadla kot "buča s petega nadstropja".
Oglej si celoten članek

Legendarni jugoslovanski in hrvaški košarkarski reprezentant Dino Rađa se je s svojo ženo Viktorijo na avtocesti od Splita do Šibenika uspel izogniti tragediji ter grozni prometni nesreči, potem ko mu je vijak predrl pnevmatiko, katero je nato razneslo.

"Lahko imaš ne vem kakšen avto, toda ko se vijak odloči napiti krvi, se lahko samo slikaš. Pri 145 km/h se je razpadla kot buča s petega nadstropja. Sreča, da imam dober avto, ki se ni pomaknil," je dogodek na svojem Instagram profilu pojasnil Rađa.

Oče leta Tudi to je mogoče, če si sin Dina Rađe

Hrvaška legenda "Ko sem izvedel, deset dni nisem nehal jokati"

Znameniti košarkar je nato tudi delil sliko vijaka, ki bi se lahko izkazal za usodnega, ter zraven hudomušno dopisal svoje mnenje, katerega pa je kasneje izbrisal.

52-letnik je imel na koncu ogromno sreče, saj sta z ženo Viktorijo celotno nezgodo prestala le dobro oznojena, ko sta morala na 35 stopinjah Celzija zamenjati pnevmatiko, na koncu pa sta le varno prispela na cilj.

Član NBA Hiše slavnih: Dino Rađa: Bolje bi bilo, če bi Dončić še eno sezono ostal v Evropi

Presenečenje Hrvat izbran v NBA Hišo slavnih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.