Šport > Košarka
3475 ogledov

Tudi to je mogoče, če si sin Dina Rađe

dino rađa Facebook
Nekdanji hrvaški košarkar je izpolnil rojstnodnevno željo svojemu najmlajšemu sinu.

Marsikateri otrok bi se ob rojstnem dnevu rad družil z Lionelom Messijem, a za večino bodo to ostale samo pobožne sanje. Razen, če je tvoj oče Dino Rađa.

Najmlajši sin nekdanjega zvezdnika lige NBA je za rojstni dan želel spoznati enega najboljših nogometašev vseh časov, Rađa pa se je odločil, da mu bo željo izpolnil. Pri tem mu je na pomoč priskočil Barçin Ivan Rakitić in s skupnimi močmi sta fantu pričarala nepozabno doživejte, ki ga bo v prihodnje težko preseči.

Rađa je podrobnosti zgodbe delil na družbenem omrežju, kjer je zapisal, da si je sin sprva zaželel srečanja s Pelejwm, "ker bo kmalu umrl", nato pa kot iz topa izstrelil ime argentinskega superzvezdnika. Njegov oče je nato navezal stik z rojakom iz Barcelone in akcija je lahko stekla.

"Velika hvala Ivanu Rakitiću za vse, kar je napravil za mojega sina. Sprejel nas je v centru Barcelone, mu poklonil dres s podpisi igralcev in mu omogočil, da se je fotografiral z vsakomer, ki je prišel mimo. Mali je bil povsem iz sebe, kot bi bil verjetno vsak otrok. Messi je bil nasmejan in dobre velje. Niti sledu o kakšnem zvezdništvu. Takšen, kot izgleda na televiziji. Raketa, še enkrat hvala za vse. Mali neprestano govori o tem," je zapisal Rađa.

Komentarjev 1
  • Avatar vec
    vec 14:02 03.april 2019.

    Slo jezik ne pozna črke Đ DŽ se napiše