Legendarni Dončićev soigralec pripravljen biti zgolj rezerva

Foto: EPA
Foto: EPA
Legendarni Nowitzki bi bil v Dallasu tudi samo v vlogi rezerve.
Oglej si celoten članek

Nemški košarkarski zvezdnik Dirk Nowitzki je za časnik Dallas Morning News potrdil, da bo naslednjo sezono v dresu Dallasa morda samo rezervist. Štiridesetletni Nemec je poudaril, da se zaveda, da ni več v formi kot nekoč in da je prav, da priložnost dobijo najboljši.

"Vedno sem poudarjal, da bi bil rad del zmagovite ekipe. Če bo to pomagalo, je zame ta vloga popolnoma normalna," je dejal Nowitzki, ki se v zadnjih dveh sezonah z Dallasom ni uvrstil v končnico.

Nowitzki je kljub 40 letom še za eno sezono podaljšal pogodbo z ekipo iz Teksasa in postavil nov rekord lige, saj je edini košarkar, ki bo kar 21 sezon igral v istem dresu. Leta 2011 je bil s soigralci tudi prvak lige.

Eden izmed igralcev, kateremu bi legendarni Nemec prepustil vodilno vlogo v ekipi, je zagotovo Luka Dončić, kateri je Nowitzkega zaenkrat naravnost navdušil.

Čeljust do tal Česa takšnega o Dončiću ni rekel še nihče

Dallas bo sezono odprl 17. oktobra z gostovanjem v Phoenixu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.