Legendarni hrvaški trener igralca med tekmo vlekel za lase

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Trener italijanskega košarkarskega prvoligaša Jasmin Repeša se je fizično spravil nad svojega mladega košarkarja.
Oglej si celoten članek

Legendarni hrvaški košarkarski trener Jasmin Repeša je popolnoma izgubil živce na nedavni tekmi italijanskega prvenstva med njegovo ekipo Pesaro ter Triestom.

Ob zaostanku 59:63 je namreč želel v igro poslati Henrija Drella, verjetno najbolj talentiranega košarkarja italijanske lige, kateremu napovedujejo tudi lepo NBA prihodnost, pri tem pa ni bil niti najmanj nežen.

Morda ga je zmotilo, da mladi zvezdnik še ni bil pripravljen, ali ga je razjezilo kaj drugega, saj je Drella grobo zagrabil za lase.

Repeša je sicer v preteklosti že bil znan po podobnih incidentih. Ko je še vodil hrvaško reprezentanco, je aktualnemu košarkarju Cedevite Olimpije Roko Leni Ukiću kar sredi minute odmora primazal klofuto.

Njegove metode so vsekakor sporne, a v tem primeru so očitno delovale pozitivno na ekipo, ki je uspela obrniti potek tekme ter zmagati s 84:74. A Drella vseeno ni uspel "prebuditi", saj je na celi tekmi vpisal vsega 1 skok, potem ko je zgrešil vse mete iz igre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.