Šport > Košarka
1198 ogledov

Legendarni hrvaški trener igralca med tekmo vlekel za lase

Jasmin Repeša Profimedia
Trener italijanskega košarkarskega prvoligaša Jasmin Repeša se je fizično spravil nad svojega mladega košarkarja.

Legendarni hrvaški košarkarski trener Jasmin Repeša je popolnoma izgubil živce na nedavni tekmi italijanskega prvenstva med njegovo ekipo Pesaro ter Triestom.

Ob zaostanku 59:63 je namreč želel v igro poslati Henrija Drella, verjetno najbolj talentiranega košarkarja italijanske lige, kateremu napovedujejo tudi lepo NBA prihodnost, pri tem pa ni bil niti najmanj nežen.

Morda ga je zmotilo, da mladi zvezdnik še ni bil pripravljen, ali ga je razjezilo kaj drugega, saj je Drella grobo zagrabil za lase.

Repeša je sicer v preteklosti že bil znan po podobnih incidentih. Ko je še vodil hrvaško reprezentanco, je aktualnemu košarkarju Cedevite Olimpije Roko Leni Ukiću kar sredi minute odmora primazal klofuto.

Njegove metode so vsekakor sporne, a v tem primeru so očitno delovale pozitivno na ekipo, ki je uspela obrniti potek tekme ter zmagati s 84:74. A Drella vseeno ni uspel "prebuditi", saj je na celi tekmi vpisal vsega 1 skok, potem ko je zgrešil vse mete iz igre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice