Legendarni košarkar odpuščen zaradi posnetka s striptizetami in drogo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
10-kratni udeleženec tekme vseh zvezd je po končani karieri zaplaval v vode košarkarskih analitikov, zdaj pa je zaradi škandaloznega posnetka izgubil svojo službo pri ESPN.
Oglej si celoten članek

Nekdanji NBA velikan Paul Pierce kljub končani košarkarski karieri še kar naprej uživa luksuzno življenje. A morda bi bilo bolje, da bi nekatere stvari iz njegovega zasebnega življenja ostale skrite.

Kot recimo zabava s striptizetami ter drogo, katero je v živo delil s sledilci in preostalim svetom preko svojega Instagram kanala. Slednja ga je namreč stala službe pri ESPN-u.

Pierce je namreč po končani košarkarski karieri za to televizijsko podjetje opravljal vlogo strokovnega analitika, po sramotnem posnetku pa so se odločili, da z nekdaj odličnim košarkarjem nemudoma prekinejo sodelovanje.

Pierce je sicer za ESPN deloval od leta 2017, ko je zaključil svojo bogato 19-letno kariero, tekom katere je osvojil en šampionski prstan ter naziv MVP finala (2008), kar 10-krat pa je bil udeleženec tekme vseh zvezd.

Foto: Žurnal24 Paul Pierce

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.