Šport > Košarka
5336 ogledov

Legendarni košarkar odpuščen zaradi posnetka s striptizetami in drogo

Paul Puerce Reševalni pas/Twitter
10-kratni udeleženec tekme vseh zvezd je po končani karieri zaplaval v vode košarkarskih analitikov, zdaj pa je zaradi škandaloznega posnetka izgubil svojo službo pri ESPN.

Nekdanji NBA velikan Paul Pierce kljub končani košarkarski karieri še kar naprej uživa luksuzno življenje. A morda bi bilo bolje, da bi nekatere stvari iz njegovega zasebnega življenja ostale skrite.

Kot recimo zabava s striptizetami ter drogo, katero je v živo delil s sledilci in preostalim svetom preko svojega Instagram kanala. Slednja ga je namreč stala službe pri ESPN-u.

Pierce je namreč po končani košarkarski karieri za to televizijsko podjetje opravljal vlogo strokovnega analitika, po sramotnem posnetku pa so se odločili, da z nekdaj odličnim košarkarjem nemudoma prekinejo sodelovanje.

Pierce je sicer za ESPN deloval od leta 2017, ko je zaključil svojo bogato 19-letno kariero, tekom katere je osvojil en šampionski prstan ter naziv MVP finala (2008), kar 10-krat pa je bil udeleženec tekme vseh zvezd.

Paul Pierce | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice