Šport > Košarka
10164 ogledov

Neverjetno, kaj se o Luki Dončiću sprašuje legendarni košarkar

Paul Pierce Epa
Luka Dončić iz kroga v krog navdušuje s svojimi potezami. Tokrat ni mogel ostati ravnodušen niti legendarni Paul Pierce.

Za Luko Dončićem je nova nepozabna noč, v kateri je zmlel svojega velikega idola LeBrona Jamesa in njegove z zvezdami nabite Jezernike iz Los Angelesa.

"Pojedel" LeBrona Šport Dončić melje vse pred seboj: Ponoči je ponižal legendarnega kralja Jamesa

Luka je pokazal, da je preprosto najboljši igralec na igrišču ter s 27 točkami, 10 podajami in 9 skoki "pošolal" ekipo, ki velja za enega izmed največjih favoritov za naslov. Lakers tako niso bili kos Dallasu, ki je slavil s 114:100 ter zabeležil še 13 zmago ob 6 porazih.

Po tekmi pa se je vsem ljubiteljem porajalo vprašanje, s katerim se je nato preko svojega Twitter profila oglasil tudi legendarni Paul Pierce: "Ali se sploh da braniti pred Luko Dončićem?"

Nekdanji kapetan ekipe Boston Celtics, katerega vzdevek pomeni "Resnica" ("The Truth") je še dodal, da se mora na Luko nujno računati tudi v borbi za letošnjega MVP-ja lige, saj sta po njegovem mnenju pred njim le še Giannis Antetokounmpo in James Harden.

Še eno izjemno priznanje s strani še enega legendarnega košarkarja!

LeBron James, Luka Dončić Zanimivo Šport Vse to je LeBron že izjavil o Dončiću, kaj pa tokrat? dončić kris Fant od fare Šport Več kot zmaga, več kot košarka, Dončićev zapis odmeva luka dončić Drugi časi Šport Dončić še vedno občuduje LeBrona, toda ... lebron james LeBron kdo!? Šport Dončićev koš, ki je zatresel Los Angeles Video Šport Tako čustveno je bilo, ko je mladi Kris spoznal Luko Dončića
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice