Šport > Košarka
4129 ogledov

Luka Dončić v Španiji povzročil pravo revolucijo

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Slovenski košarkarski dragulj je velika atrakcija Dallasa, ki postaja glavni turistični cilj Špancev.

Kljub temu da je šele drugo sezono v najmočnejši ligi na svetu, Luka Dončić na drugi strani Atlantika že premika meje in ruši rekorde. Luka igra iz tedna v teden bolje, kljub temu da se že zdaj lahko pohvali z dosežki za v zgodovinske knjige.

luka dončić Premika meje! Šport Zgodovinsko! Dončić prvič v karieri do znamenite nagrade

Slovenski košarkarski dragulj si tako ustvarja veliko bazo navijačev širom celega sveta, ki z navdušenjem spremljajo njegove predstave, čedalje več pa se jih odloča, da si čudežnega dečka svetovne košarke ogleda v živo.

Tako se je izkazalo, da se je ogromen del Špancev odločil, da si prav Dallas izbere kot svojo naslednjo turistično destinacijo, da bi si lahko ogledali čarovnije Luke Dončića tudi v živo. Portal za prodajo športnih kart "Hellotickets" namreč poroča, da se je številka prodanih kart za tekmo Mavericksov na španskem trgu glede na lansko sezono povečala kar za neverjetnih 56 %!

dončić porzingis Video Šport Izjemna akcija Luke Dončića pristala med Top 5 potezami večera

Dončić je namreč pred svojo selitvijo preko luže vrsto let nastopal za madridski Real, kjer si je med Španci ustvaril neverjetno število oboževalcev, ki si očitno želijo nekdanjega najboljšega igralca Evrolige spremljati tudi na drugi strani Atlantika.

Po raziskavah naj bi si sicer kar 38 % španskih državljanov na obisku v ZDA v živo ogledovalo NBA tekme . Pred "Lukamanijo" sta bili najbolj običajni NBA destinaciji navijačev s Pirenejskega polotoka New York in Los Angeles, a temu ni več tako.

Luka Dončić je tako povzročil pravo revolucijo v Španiji, saj si kar naenkrat vsi želijo v Dallas.

Luka Dončić Zažgal splet Šport Zvezdniki ponoreli! Neverjetno, kdo vse se je poklonil Luki Dončiću luka dončić Ups! Šport Dončić se je osmešil in se krohotal na svoj račun Umazana igra Šport Frustrirani zvezdnik grdo obračunal z Dončićem
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice