Šport > Košarka
12098 ogledov

Dončićeva cena v višave, a on se smeji: "Prost igralec sem."

luka dončić Print Screen
Še vedno ni jasno, kateri proizvajalec športne opreme bo v svoje vrste zvabil najboljšega slovenskega košarkarja.

Luka Dončić je še vedno prost igralec, kar zadeva športno obutev oziroma sodelovanje s proizvajalci športne opreme.

luka dončić Je to dokaz? Šport Pri Nikeju završalo, glavni krivec pa Dončić

Nekdanji zvezdnik Real Madrida je imel na začetku NBA kariere sklenjeno pogodbo z Nikejem, vendar mu je dogovor potekel ob koncu lanske sezone.

Slovita ameriška multinacionalka, ki je medtem za pogodbo z novincem Zionom Williamsonom izkašljala kar 75 milijonov dolarjev, se v tem času ni odločila za podaljšanje, prav tako pa je zamudila rok, v katerem bi lahko izenačila ponudbo drugega proizvajalca.

luka dončić Luka Magic! Šport Dončić pokopal San Antonio, zasluge prepustil soigralcu

Dončić se je posledično začel ozirati drugam in iskati novo priložnost za sklenitev donosne pogodbe, ki bi mu lahko navrgla tudi do 100 milijonov dolarjev.

Sicer je še vedno naklonjen Nikeju, saj gre za športne copate, v katerih je odigral večino tekem doslej, vendar se zna zgoditi, da je ameriški gigant zamudil svojo priložnost.

Vse bolj namreč postaja verjeten dogovor s podjetjem Under Armour, katerega copate je preizkušal že na nekaj tekmah.

Na sinočnjem obračunu s San Antonio Spurs, na katerem je Dončić z 42 točkami dosegel osebni strelski rekord v ligi NBA, prav tako pa je po številu doseženih točk izboljšal dosežek Gorana Dragića (40), je odigral s copati Curry 7 Sour Patch Kids znamke Under Armour.

Glavni ambasador znamke je poškodovani zvezdnik Golden State Warrios Steph Curry, trikratni prvak in dvakratni MVP lige NBA, ki je Dončićev izbor komentiral na družbenih omrežjih. "Všeč mi je njegov okus," je zapisal.

Dončićevi copati so vzbudili tudi pozornost predstavnikov sedme sile, ki so ga o tem povprašali v slačilnici.

 "Nocoj si nosil copate znamke Under Armour. Lahko govoriš o tem?" je zanimalo enega izmed novinarjev. "Prost igralec sem, zato preizkušam nove čevlje," je hladnokrvno odvrnil Dončič in sogovorcem na usta zvabil nasmešek.

Več o tej temi ni povedal, tako da je očitno še vedno v fazi odločanja, kar niti ni slabo, saj njegova cena iz dneva v dan narašča.

luka dončić Večer rekordov Šport NBA se klanja Dončiću, očaran tudi LeBron: "Povedal sem vam, da je zaj***n piz**n!"

Komentarjev 2
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 03:18 21.november 2019.

    Saj je lepo,da je fant uspešen v košarki,samo se mi zdi,da ga slovenski mediji malo preveč formirajo ali valjajo po TV.Tudi drugače,se mi zdi vse prenapihnjeno.Lepo bi bilo od Luke,ko daje intervjuje,da ne mumla,naj govori jasno,po človeško.

  • jakec1575 15:54 19.november 2019.

    Mora ti res dojadit, da moras vsak dan po tekmi, odgovarjat na ista vprasanja, brezveznih statistik itd. se mu vid, da mu gre to res na zivce. Sej dnar velik pomeni, ampak analizirat vsako tekmo do norosti mora biti res utrujujoce.