Šport > Košarka
4091 ogledov

Izjemna akcija Luke Dončića pristala med Top 5 potezami večera

dončić porzingis Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je s svojimi potezami odčital košarkarsko lekcijo NBA velikanoma Jamesu Hardnu in Russellu Westbrooku.

Slovenski čudežni deček svetovne košarke Luka Dončić še naprej pomika meje mogočega. Tokrat je košarkarski svet navdušil s svojo partijo na "teksaškem derbiju" proti Houston Rockets, kjer je ob zmagi s 137:123 z 41 točkami, 6 skoki in 10 asistencami razbil Jamesa Hardna in Russella Westbrooka, dva izmed zadnjih treh MVP-jev lige.

Harden je imel za seboj katastrofalen večer, katerega je sicer res končal z 32 točkami, a ob metu 2:15 za tri točke. Njegovo nemoč na tekmi pa najlepše oslikajo akcije, ko se je Luka Dončić naravnost poigral z enim največjih zvezdnikov lige. Harden je namreč znan kot katastrofalen obrambni igralec, kar je slovenski superzvezdnik znal še kako izkoristiti ter osmešiti znamenitega "Bradonjo".

Luka Dončić Zažgal splet Šport Zvezdniki ponoreli! Neverjetno, kdo vse se je poklonil Luki Dončiću Umazana igra Šport Frustrirani zvezdnik grdo obračunal z Dončićem

Dončić pa tokrat ni blestel zgolj v napadalnih akcijah, temveč je odlično odigral tudi v obrambi, kjer je celo poskrbel za eno izmed potez večera.

Luka pa tokrat v napadu Dallasa ni bil osamljen, saj sta odlično delo opravila tudi Tim Hardaway Jr., ki je tekmo končal kar z 31 točkami, ter Kristaps Porzingis, ki je 23 točkam dodal še 13 asistenc, obenem pa sta z Luko odigrala fantastično akcijo, ki se je na koncu na spletni mreži lige NBA prebila celo na tretje mesto med potezami večera.

luka dončić Ups! Šport Dončić se je osmešil in se krohotal na svoj račun luka dončić Dončić Šport "Nikoli si nisem predstavljal, da bom to poslušal v NBA." luka dončić Status potrjen Šport Dončić s fenomenalno predstavo razbil Hardnov Houston
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice