Šport > Košarka
9624 ogledov

Prišla je po Porzingisov avtogram, odšla v lisicah

kristaps porzingis Profimedia
Obiskovalka tekme je upala na avtogram latvijskega centra, a je morala prizorišče zapustiti praznih rok.

Kristaps Porzingis je razkril podrobnosti nenavadnega srečanja z navijačico po zmagi njegovega moštva Dallas Mavericks nad aktualnimi prvaki lige NBA Toronto Raptors (110:102).

Porzingis je po tekmi, na kateri je dosegel 20 točk in 15 skokov, hodil proti slačilnici, ko mu je pot prekrižala fanatična oboževalka.

Upala je, da se bo Porzingis podpisal na njeno žogo, kar je bil zvezdnik Dallasa tudi pripravljen storiti, a je bilo njeno vedenje preveč kaotično, zato so morali posredovati varnostniki. Ti so očitno presodili, da je ogrožena košarkarjeva varnost, zato so dekle zgrabili in jo odvlekli iz dvorane.

"Malo je pretiravala. Bil sem na poti iz dvorane in želela je, da se ji podpišem na žogo. Bolj kot sem se ji približeval, bolj je postajala nerazumna in podivjana. Varnostnik jo je zgrabil. Želel sem se podpisati na žogo, ker se mi je to zdelo še najboljša rešitev v tistem trenutku. Ne vem, kaj se je zgodilo potem. Upam, da je z njo vse v redu," je povedal Latvijec.

Očitno so se stvari že zaostrile. Kot je razkril Brad Townsend, novinar Dallas Morning News, je navijačica poslopje zapustila v spremstvu policije, z rokami vklenjenimi za hrbtom.

Komentarjev 1
  • dani49 14:43 19.november 2019.

    Se mi samo zdi ali so otroka odpeljali potem v lisicah?nn

Sorodne novice