Šport > Košarka
27555 ogledov

Zvezdniki ponoreli! Neverjetno, kdo vse se je poklonil Luki Dončiću

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je z epsko predstavo razbil ekipo natrpano z zvezdniki ter požel ovacije celotnega sveta.

Luka Dončić je imel novo nepozabno noč, ko je v "bitki za Teksas" s svojimi Dallas Mavericks razbil ekipo Houston Rockets s 137:123 ter naravnost ponižal dva izmed zadnjih treh MVP-jev lige.

Umazana igra Šport Frustrirani zvezdnik grdo obračunal z Dončićem
luka dončić Status potrjen Šport Dončić s fenomenalno predstavo razbil Hardnov Houston

Dončić je tekmo zaključil z 41 točkami, 6 skoki in 10 asistencami ter si prislužil ovacije s stribun, Dallasovi navijači pa so ga z igrišča pospremili celo z vzkliki: "MVP!"

Izjemna predstava mladega Slovenca, ki ruši meje in podira rekorde, pa je preprosto zažgala splet, kjer so množice prav tekmovale, kdo se bo prej priklonil Luki.

luka dončić Dončić Šport "Nikoli si nisem predstavljal, da bom to poslušal v NBA."

Dončić je med drugim navdušil tudi izjemna nogometna brata, Tonija in Felixa Kroosa, ki sta mnenja, da si Dončić za svoje predstave zasluži naziv MVP.

Navdušena je bila tudi slovita slovenska športna novinarka ter ljubiteljica košarke Sanja Modrič, njeno navdušenje pa deli tudi nekdanji zvezdnik lige NBA ter udeleženec All-Star tekme Caron Butler.

O Luki Dončiću ter slovenčevihh izjemnih predstavah pa sta na tiskovni konferenci spregovorila tudi dva izmed njegovih največjih tekmecev v boju za naziv MVP lige, zvezdnika ekipe Los Angeles Clippers, Kawhi Leonard in Paul George, prav tako pa svojega navdušenja nad Luko ni skrival njun trener Doc Rivers.

Za velika navdušenca nad našim košarkarjem veljata tudi nekdanja izjemna košarkarja, Kendrick Perkins in Richard Jefferson, tokrat pa se je njunemu mnenju pridružil še Austin Rivers.
 

Sicer pa pohvale na račun slovenskega košarkarskega dragulja letijo z vseh strani...

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice