Šport > Košarka
9419 ogledov

Zvezdnik, ki je igral z Dragićem, se je obregnil ob Dončića

goran dragić dwayne wade Reševalni pas/Twitter
Eden najboljših košarkarjev vseh časov ne more verjeti, čemu je priča v letošnji sezoni lige NBA.

Dwayne Wade, nekdanji soigralec Gorana Dragića, trikratni prvak lige NBA (2006, 2012, 2013) in najkoristnejši igralec (MVP) finala sezone 2006, se je po še eni izjemni predstavi Luke Dončića na tekmi s Phoenix Suns odzval na twitterju, kjer izrazil začudenje nad novim trendom v ligi NBA.

luka dončić Šampion Šport Dončić: "Pretvarjal sem se, kot da se ni nič zgodilo."

Wade se sprašuje, kako so lahko mladi košarkarji, kot je denimo Luka, tako hitro prevzeli vajeti in zasenčili svoje izkušenejše kolege, ki bi, vsaj tako je prepričan nekdanji zvezdnik Miamija, morali nositi večji del odgovornosti.

"Ok... Kaj se dogaja z ligo?" je zapis začel Wade. "Kako so ti mladi igralci postali tako prekleto dobri, haha. Kje so stari veterani, ki ves čas mečejo na koš, mladi igralci pa morajo počakati, da pridejo na vrsto. Haha. Luka ima 20 let," je dodal 37-letnik ter pristavil simbol obraza zakopanega v roko.

Luka Dončić Odgovor in pol Šport Ko je Luka jezen, se zgodi to!

Wade se je upokojil ob koncu lanske sezone. Večji del kariere je preživel v Miamiju (2003-2016, 2018-2019), igral pa je še za Chicago Bulls in Cleveland Cavaliers. Je 13-kratni udeleženec All-Star tekme in dvakratni član prve peterke lige.

Leta 2009 je osvojil priznanje za najboljšega strelca v ligi. V 16-letni karieri je v povprečju dosegal 22,0 točke, 4,7 skoka in 5,4 podaje na tekmo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.