Šport > Košarka
5024 ogledov

Dragić je vedel! Poglejte to napoved o Dončiću

dragić dončić Print Screen
MVP zadnjega evropskega prvenstva je pred dvema letoma preroško napovedal prihodnost Luke Dončića.

Goran Dragić je bil prvi zvezdnik slovenske košarkarske reprezentance ob odmevni zmagi na evropske prvenstvu v Turčiji, a takratni uspeh, največji za slovenski ekipni šport, ne bi bil mogoč brez izdatne pomoči komaj 18-letnega Luke Dončića.

luka dončić Sprememba počitnic Šport Luka Dončić v Španiji povzročil pravo revolucijo

Mladi košarkar, tedaj član Real Madrida, je bil že dokaj uveljavljen zvezdnik na evropski sceni, le malokdo pa bi si upal napovedati, da je pred njim tako bleščeča kariera, ne samo na stari celini, temveč tudi v NBA.

Dragić, ki si je s čudežnim dečkom delil slačilnico in parket, je očitno vedel, s kakšnim talentom bo razpologal njegov bodoči delodajalec, v tem primeru je to postalo moštvo Dallas Mavericks, s katerim Dončić iz dneva v dan ruši zgodovinske mejnike.

saša dončić Oster odziv Šport Dončić odločno nad obtožbe, da je krojil Lukovo usodo

"Čudežni deček," je Dončića k pogovoru z novinarjem povabil Dragić, ki je bil po zmagi nad Srbijo proglašen za najboljšega igralca prvenstva. "V nekaj letih bo postal najboljši košarkar v Evropi," je dodal Gogi. Pri tem ga je celo malce podcenil, saj se je Dončić tega naziva polastil že v naslednji evroligaški sezoni.

"Morda tudi v NBA?" je k Dragićevi ugotovitvi pripomnil novinar. "Tudi v NBA," se je strinjal košarkar Miamija.

goran dragić NBA Šport Dragićev Miami nepremagljiv na domačem igrišču

"On je rojen zmagovalec. Resno mislim. Že zdaj ima ogromno pokalov in medalj. Zapomnite si moje besede. Luka bo eden najboljših," je sklenil Dragić.

Na uresničitev napovedi ni bilo treba čakati dolgo, saj je Dončić že danes eden izmed najboljših košarkarjev na svetu in vse resnejši kandidat za naziv MVP lige NBA.

goran dragić jimmy butler Po zmagi Šport Butler in Dragić se rogata Bikom, in to v slovenščini

 | Avtor: Print Screen Print Screen


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.