Šport > Košarka
1882 ogledov

Butler in Dragić se rogata Bikom, in to v slovenščini

goran dragić jimmy butler Profimedia
Moštvo slovenskega košarkarja Gorana Dragića je vpisalo peto zaporedno zmago v ligi NBA.

Košarkarji Miami Heat so v gosteh s 116:108 ugnali Chicago Bulls. Goran Dragić je igral 28 minut in dosegel 16 točk, sedem podaj in dva skoka. Najboljši strelec gostov je bil s 27 točkami Jimmy Butler.

Jimmy Butler Ima mentorja Šport Zvezdnik se je naučil nekaj slovenskih besed

"Zmaga je zmaga. Ne bom zmanjševal njenega pomena, ampak mislim, da to ni način, na katerega bi radi zmagovali. V prvem polčasu smo igrali odlično košarko. Vsi smo lahko ponosni na to, ampak potem večer za večerom sledijo mentalni padci. To se ne sme dogajati, če hočemo biti tako dobri, kot govorimo," je po koncu dejal Butler, ki je med letoma 2011 in 2017 igral za Chicago.

Butler se je po tekmi oglasil še na twitterju, kjer je v slovenskem jeziku zapisal: "Lahko noč, Chicago." Pri tem sevda ni pozabil označiti Dragića. "In lepe sanje," je dodal 33-letni veteran.

Miami prihodnja tekma čaka že v noči na nedeljo, ko bo gostoval pri Philadelphia 76ers, Dončića in druščino pa v nedeljo zvečer po slovenskem času, ko bodo gostovali pri Houston Rockets.

nowitzki cuban Statistika v nebo Šport Nowitzki, si videl tole? Ve se, kdo je novi kralj Dallasa!

Ekipa Denver Nuggets je s 96:92 premagala Boston Celtics, pri katerih je po padcu pretres možganov doživel Kemba Walker.

Utah Jazz je doma s 113:109 premagal Golden State Warriors, bolj kot domača zmaga pa je dvoboj zaznamoval sumljiv paket, zaradi katerega so po koncu obračuna morali evakuirati dvorano.

Ker je večina gledalcev dvorano že zapustila, je evakuacija večinoma obsegala zgolj osebje, trenerje in igralce, nekateri so proti svojim avtomobilom odšli kar v dresih. Gostujoči košarkarji pa so se neposredno odpravili na avtobus, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Liga NBA, izidi:

Detroit Pistons - Atlanta Hawks 128:103
Washington Wizards - Charlotte Hornets 125:118
Brooklyn Nets - Sacramento Kings 116:97
Philadelphia 76ers - San Antonio Spurs 115:104
Chicago Bulls - Miami Heat 108:116
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers 127:130
Dallas Mavericks - Cleveland Cavaliers 143:101
Denver Nuggets - Boston Celtics 96:92
Utah Jazz - Golden State Warriors 113:109
LA Clippers - Houston Rockets 122:119

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.