Legendarni nogometaš ob dve hiši, avto in bencinski servis

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji kapetan ganske nogometne reprezentance mora po opravljeni analizi DNK plačati zajetno odškodnino.
Oglej si celoten članek

Najboljši strelec v zgodovini ganske nogometne reprezentance Asamoah Gyan mora plačati odškodnino svoji nekdanji ženi, potem ko je sodišče potrdilo, da je on biološki oče trem otrokom, je poročal BBC.

Potem ko so z analizo DNK potrdili, da je nekdanji napadalec Udineseja, Rennesa in Sunderlanda oče treh otrok, je sodišče odločilo, da mora Gyan nekdanji ženi dati hišo v Veliki Britaniji, hišo v Accri, bencinsko postajo in dva avtomobila. Obenem mora mesečno plačevati še približno 2000 evrov.

Gyan in njegova nekdanja soproga sta tri leta v pravnem sporu, nogometaš je med drugim dejal, da morda sploh ni on oče treh otrok, kar pa je zavrnila analiza DNK.

V karieri je Gyan sicer igral še za Modeno, Al Ain, SIPG iz Šanghaja, Kayserispor ter tudi v Indiji. Kariero je končal letos.

Za reprezentanco Gane je vpisal 109 nastopov in 51 golov. Z njo je osvojil dve drugi mesti na afriškem prvenstvu in eno tretje.

Foto: Profimedia Asamoah Gyan

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.