Legendarni trener z vožnjo v nasprotno smer povzročil hudo nesrečo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po poročanju srbskih medijev je nesrečo na novem delu beograjske obvoznice povzročil legendarni trener Crvene zvezde, danes 76-letni Ljupko Petrović.
Oglej si celoten članek

76-letni trener, ki je v svoji dolgoletni karieri vodil številne evropske klube – med drugim večkrat tudi Crveno zvezdo –, je včeraj zvečer povzročil hudo prometno nesrečo na novem delu beograjske obvoznice. Alkotest je pokazal, da v krvi voznik, za katerega srbski mediji trdijo, da je Ljupko Petrović, ni imel alkohola, po nesreči pa so ga zaradi lažjih poškodb odpeljali v bolnišnico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sloviti strokovnjak, ki je z Zvezdo leta 1991 osvojil takratno Ligo prvakov, je na avtocesti E-75 v bližini predora Beli potok zapeljal v napačno smer, tudi ko je videl svojo zmoto, pa je vožnjo nadaljeval. Če so se mu nekateri avtomobili in tovornjaki še uspeli izogniti, pa je na koncu s svojim mercedesom razreda b trčil v chevrolet aveo, ki ga je upravljal 63-letnik. Več v vdelanem videu, jasno pa je, da bi lahko takšno početje Petrovića imelo precej hujše posledice.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:24 30. Junij 2023.

    Spozna se samo na fuzbal,inteligenca na višku

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.