Šport > Nogomet
4406 ogledov

Legendarni trener z vožnjo v nasprotno smer povzročil hudo nesrečo

Ljupko Petrović Instagram
Po poročanju srbskih medijev je nesrečo na novem delu beograjske obvoznice povzročil legendarni trener Crvene zvezde, danes 76-letni Ljupko Petrović.

76-letni trener, ki je v svoji dolgoletni karieri vodil številne evropske klube – med drugim večkrat tudi Crveno zvezdo –, je včeraj zvečer povzročil hudo prometno nesrečo na novem delu beograjske obvoznice. Alkotest je pokazal, da v krvi voznik, za katerega srbski mediji trdijo, da je Ljupko Petrović, ni imel alkohola, po nesreči pa so ga zaradi lažjih poškodb odpeljali v bolnišnico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sloviti strokovnjak, ki je z Zvezdo leta 1991 osvojil takratno Ligo prvakov, je na avtocesti E-75 v bližini predora Beli potok zapeljal v napačno smer, tudi ko je videl svojo zmoto, pa je vožnjo nadaljeval. Če so se mu nekateri avtomobili in tovornjaki še uspeli izogniti, pa je na koncu s svojim mercedesom razreda b trčil v chevrolet aveo, ki ga je upravljal 63-letnik. Več v vdelanem videu, jasno pa je, da bi lahko takšno početje Petrovića imelo precej hujše posledice.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:24 30.junij 2023.

    Spozna se samo na fuzbal,inteligenca na višku