Leiva podaljšal, Cesar k Benfici

Foto: Žurnal24 Leiva ostaja zvest redsom. (Foto: EPA)
Brazilski nogometni reprezentant Lucas Leiva je v sredo z angleškim prvoligašem Liverpoolom podpisal novo večletno pogodbo; za zdaj še ni znano, koliko let bo Lucas še ostal na Anfield Roadu.
Oglej si celoten članek

Štiriindvajsetletnik se je rdečim pridružil leta 2007 iz Gremia, a v prvih nekaj sezonah ni upravičil pričakovanj klubskega vodstva, to sezono pa igra odlično. "Navdušeni smo, da se je Lucas odločil ostati. Odkar sem jaz sedel na trenersko klop, je on eden najpomembnejših členov naše igre in zanj imam le pohvalne besede," je dejal začasni trener Liverpoola Kenny Dalglish.

Cesar v Benfico
Portugalski nogometni velikan Benfica se je okrepila z nogometašem brazilskega Corinthiansa Brunom Cesarjem. Zvezni igralec je podpisal šestletno pogodbo, odškodnina zanj je znašala šest milijonov evrov. Vodstvo Benfice pa je že sporočilo, da bo moral vsak, ki bi ga želel v svojih vrstah pred iztekom pogodbe, plačati 30 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.