Šport > Nogomet
18 ogledov

Leiva podaljšal, Cesar k Benfici

Leiva ostaja zvest redsom. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Brazilski nogometni reprezentant Lucas Leiva je v sredo z angleškim prvoligašem Liverpoolom podpisal novo večletno pogodbo; za zdaj še ni znano, koliko let bo Lucas še ostal na Anfield Roadu.

Štiriindvajsetletnik se je rdečim pridružil leta 2007 iz Gremia, a v prvih nekaj sezonah ni upravičil pričakovanj klubskega vodstva, to sezono pa igra odlično. "Navdušeni smo, da se je Lucas odločil ostati. Odkar sem jaz sedel na trenersko klop, je on eden najpomembnejših členov naše igre in zanj imam le pohvalne besede," je dejal začasni trener Liverpoola Kenny Dalglish.

Cesar v Benfico
Portugalski nogometni velikan Benfica se je okrepila z nogometašem brazilskega Corinthiansa Brunom Cesarjem. Zvezni igralec je podpisal šestletno pogodbo, odškodnina zanj je znašala šest milijonov evrov. Vodstvo Benfice pa je že sporočilo, da bo moral vsak, ki bi ga želel v svojih vrstah pred iztekom pogodbe, plačati 30 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.