Leo Messi podrl rekord Instagrama

Foto: Epa
Foto: Epa
Argentinski zvezdnik je še naprej v središču pozornosti.
Oglej si celoten članek

Novopečeni svetovni prvak v nogometu Lionel Messi je dosegel nov mejnik tudi na Instagramu. 

Objava 35-letnega Argentinca s fotografijami, na katerih se s pokalom za naslov veseli po nedeljski zmagi v finalu mudniala proti Franciji, je do torka zjutraj prejela več kot 57 milijonov všečkov na družbenem omrežju in trend še narašča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Video Prvaki pristali v Buenos Airesu, to jih je pričakalo

S tem je Messi, ki se je v zapisu zahvalil za podporo družini in vsem navijačem Argentine, prehitel objavo z računa world_record_egg, ki je doslej veljala za najbolj všečkano objavo na Instagramu.

Fotografija jajčeca je bila objavljena 4. januarja 2019 z namenom doseganja svetovnega rekorda na Instagramu. Do torka zjutraj je prejela nekaj več kot 56,1 milijona všečkov. Pri tej objavi je šlo tudi za kampanjo o duševnem zdravju.

Neverjetne scene Žena je še vedno glavna! Noro, kaj je moral Messi početi po koncu tekme

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.