Šport > Nogomet
48850 ogledov

Žena je še vedno glavna! Noro, kaj je moral Messi početi po koncu tekme

Lionel Messi Profimedia
Lionel Messi je na igrišču po osvojenem naslovu svetovnega prvaka slavil v družbi soproge in otrok ter z neverjetnim prizorom dokazal, da bo ne glede na vse osvojene lovorike "šefica" v družini še vedno njegova Antonella.

Lionel Messi je pri 35 letih končno odvrgel ogromno težo s svojih ramen ter mnogim kritikom za vedno zaprl usta. Še drugič v svoji karieri je bil namreč izbran za najboljšega nogometaša svetovnega prvenstva, predvsem pa je svojo Argentino tokrat popeljal vse do konca - do naslova svetovnih prvakov!

Mnogi kritiki so mu namreč v debati o najboljšem vseh časov očitali predvsem pomanjkanje uspeha na reprezentančnem nivoju. Zdaj pa je Messiju v jeseni njegove kariere uspelo tudi Argentino popeljati na nogometni prestol ter se tako za vedno zapisati med največje vseh časov.

A ne glede na to, koliko nagrad in naslovov osvoji, Messi mnoge nogometne ljubitelje navdušuje predvsem s svojo "vsakdanjostjo". Za razliko od nekaterih drugih športnih zvezdnikov nizkorasli Argentinec deluje nekako najbolj "človeško", kot fant, ki ga srečate vsak dan na ulici.

Lionel Messi | Avtor: Profimedia Profimedia

In fotografije s slavja po tekmi so le še potrdile ta njegov imidž. Messiju je namreč na igrišču delala družbo njegova družina, žena Antonella ter sinovi Thiago, Mateo in Ciro. In prav njegova žena je imela zanj posebno zadolžitev.

Potem ko je Leo končno lahko dvignil še zadnjo manjkajočo lovoriko, se je z njo hotela slikati tudi Antonella. Ob pokalu svetovnih prvakov je tako pozirala v različnih pozah, za osebnega fotografa pa je tako zadolžila kar svojega soproga, ki je svojo dolžnost tudi brez ugovarjanja opravil ter poskrbel za zabavno sceno, ki je preplavila splet.

Kršitev Šport Francozi: Messijev drugi gol je bil neregularen! Lionel Messi Prizor, ki odmeva Šport Nogometni svet na nogah: v kaj za vraga so oblekli Messija? Lionel Messi Odzivi Šport Oglasil se je Ronaldo, to je njegovo sporočilo Messiju Lionel Messi Reakcije Šport Vsi slavijo Messija, nekdo pa se je spomnil tudi Ronalda Cristiano Ronaldo Legenda Šport "Lahko bi bil kot Messi in Ronaldo, pa se mi ni dalo"
Komentarjev 2
  • Kmodri 19:05 20.december 2022.

    Copata!

  • Šustet 14:59 20.december 2022.

    Auuuuu.. noro, strašno " kaj je moral Mesi početi".????? slikal se združino. Zdaj če se slikaš združino je "noro" auuu..??? za kvazi novinarje.