Magazin > VIP
53458 ogledov

Messijeva mama sovraži svojo snaho, tako se ji je maščevala na poročni dan

lionel messi Profimedia
Govori se, da sta družini sprti.

lionel messi | Avtor: Profimedia Profimedia
Argentinski nogometni bog, Lionel Messi, se je leta 2017 poročil s svojo veliko ljubeznijo Antonello Roccuzzo, s katero ima tri otroke. Veljata za srečen par, njuni družini pa se menda sovražita. Zvezi je od samega začetka nasprotovala zvezdnikova mama Celia Maria, kar je snahi jasno pokazala na dan poroke.

Celia je sprva namigovala, da bo prišla odeta v črnino, ki je na porokah nezaželena. Premislila si je, a njen novi barvni izbor ni bil veliko boljši od prvega, saj si je izbrala belo barvo, v katero naj bi bila na poroki sicer odeta le nevesta.

Njena odločitev je verjetno dvigovala obrvi, poroke pa ni mogla preprečiti. Gre namreč za ljubezen, ki je vzniknila že zelo zgodaj. Lionel in Antonella sta odraščala v istem kraju in se poznata že od malih nog. Par sta postala leta 2007, poročila pa sta se po desetih letih zveze. V zakonu so se jima rodili trije sinovi: Thiago (10), Mateo (7) in Ciro (4) .

Antonella moža spremlja po vsem svetu in ga s sinovoma skorajda vedno spodbuja s tribune. Drug drugemu sta zelo predana, zato je takšno ljubezen težko razdreti. 

Komentarjev 1