Šport > Nogomet
45691 ogledov

Francozi: Messijev drugi gol je bil neregularen!

Print Screen
Francoski mediji trdijo, da bi moral sodnik razveljaviti zadetek Lionela Messija v 108. minuti finalne tekme med Francijo in Argentino.

Po navedbah francoskih medijev bi moral sodnik finalnega obračuna med Argentino in Francijo razveljaviti drugi zadetek Lionela Messija.

Angel di Maria Po finalu Šport Je bila enajstmetrovka? "Včasih ti jo sodijo, ker si bedak!"

Argentina je v finalu mundiala v Katarju po streljanju enajstmetrovk premagala Francijo, potem ko sta bili reprezentanci po 120 minutah igre poravnani na 3:3.

Messi je na obračunu dosegel dva gola, pod drobnogledom pa se je znašel njegov zadetek v 108. minuti, ko je iz neposredne bližine izkoristil odbito žogo po strelu Lautara Martineza.

Lionel Messi Prizor, ki odmeva Šport Nogometni svet na nogah: v kaj za vraga so oblekli Messija?

Novinarji francoskega športnega časnika L'Equipe so se v današnji izdaji razpisali o tem, da tretji gol Argentine ne bi smel obveljati. To pa zato, ker so imeli kasnejši svetovni prvaki v trenutku, ko je Messi premagal Huga Llorisa, na zelenici 13 igralcev.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Izkazalo se je namreč, da sta dva rezervna nogometaša, ki sta se ogrevala ob robu igrišča, stala v polju, kar je strogo prepovedano.

"Če sodnik po doseženem golu pred nadaljevanjem ugotovi, da je bila na igrišču v času zadetka še kakšna oseba, potem se gol razveljavi, če je bila ta oseba: igralec, rezervni igralec, izključeni igralec ali predstavnik ekipe, ki je dosegla gol. Igra se nadaljuje s prostim strelom z mesta, kjer je stala ta oseba," se glasi pravilo, na katerega se sklicujejo Francozi.

Lionel Messi Odzivi Šport Oglasil se je Ronaldo, to je njegovo sporočilo Messiju Pele Legenda Šport Eden največjih vseh časov užalil Hrvate

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 25
  • Toma 19:08 19.december 2022.

    VELIKI penis! Fužbal je najbolj nasilen ”sport” na svetu! Umirajo igralci, navijači pa pobijajo - tudi svoje sinove!

  • Stajerc 17:59 19.december 2022.

    Na koncu so belo polti igrali prozi temnopoltim razen golmana

  • andrej084 15:49 19.december 2022.

    Francija ni vec Francija, postala je MAGREB. V mlajsih selekcijah ni niti enega belopoltega igralca. Klinc pa nogomet, če zate igrajo Kameru n, Alzirija, Maroko ....