Lep dosežek slovenske igralke

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je z današnjo zmago v prvem krogu turnirja WTA v Rimu prišla do svoje jubilejne, 700. zmage v konkurenci dvojic.
Oglej si celoten članek

V paru z Američanko Abigail Spears je Katarina Srebotnik v italijanskem glavnem mestu ugnala slovensko-špansko navezo, ki st5a jo sestavljali Andreja Klepač in Maria Martinez Sanchez s 6:3 in 6:4.

Srebotnikova je zbrala največ posamičnih zmag v konkurenci dvojic med trenutno še aktivnimi igralkami, pri posameznicah je rekorderka Serena Williams s 783 zmagami.

Šestintridesetletna Srebotnikova je v karieri osvojila 37 turnirjev v dvojicah, nazadnje sta s Spearsovo slavili februarja v Dohi, najuspešnejša pa je bila v sezoni 2011, ko je s Čehinjo Kveto Peschke osvojila Wimbledon, se prebila na sam vrh lestvice WTA in leto zaključila na drugem mestu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.