Lepa Ana najprivlačnejša tenisačica

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Angleški tabloid Mirror je pred začetkom letošnjih bojev na sveti travi v Wimbledonu pripravil izbor 40 najprivlačnejših tenisačev v zgodovini. Na prvem mestu je pristala srbska lepotička Ana Ivanović.
Oglej si celoten članek

Čeprav v teniški zgodovini ne manjka lepotic, ki so tako ali drugače zaznamovale to igro, so novinarji angleškega Mirrora za najprivlačnejšo tenisačico v zgodovini izbrali Ano Ivanović. Srbska lepotička v zadnjem času v teniških arenah ne dosega nekdanje slave, a je s svojim stasom še vedno deležna veliko pozornosti, kjerkoli se pojavi. "Fenomenalna Ana ni le pojem ženske lepote, temveč v prostem času študira in je ambasador Unicefa," so ob izboru Ivanovićeve zapisali pri Mirrorju.

Na drugem mestu večne lestvice je pristala Danka Caroline Wozniacki, tretje mesto pa je pripadlo Avstralki srbskih korenin Jeleni Dokić. V prvi deseterici so pristale še Ana Kurnikova, Stefania Chieppa, Marija Šarapova, Viktorija Azarenka, Amanda Coetzer, Marija Kirilenko in Alona Bondarenko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.