Šport
42 ogledov

Lepa Ana najprivlačnejša tenisačica

Ana Ivanović Sports Illustrated kopalke Swimsuit Editon 2010 Žurnal24 main
Angleški tabloid Mirror je pred začetkom letošnjih bojev na sveti travi v Wimbledonu pripravil izbor 40 najprivlačnejših tenisačev v zgodovini. Na prvem mestu je pristala srbska lepotička Ana Ivanović.

Čeprav v teniški zgodovini ne manjka lepotic, ki so tako ali drugače zaznamovale to igro, so novinarji angleškega Mirrora za najprivlačnejšo tenisačico v zgodovini izbrali Ano Ivanović. Srbska lepotička v zadnjem času v teniških arenah ne dosega nekdanje slave, a je s svojim stasom še vedno deležna veliko pozornosti, kjerkoli se pojavi. "Fenomenalna Ana ni le pojem ženske lepote, temveč v prostem času študira in je ambasador Unicefa," so ob izboru Ivanovićeve zapisali pri Mirrorju.

Na drugem mestu večne lestvice je pristala Danka Caroline Wozniacki, tretje mesto pa je pripadlo Avstralki srbskih korenin Jeleni Dokić. V prvi deseterici so pristale še Ana Kurnikova, Stefania Chieppa, Marija Šarapova, Viktorija Azarenka, Amanda Coetzer, Marija Kirilenko in Alona Bondarenko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.