Lepa Danica formuli 1 rekla ne

Foto: Žurnal24
Lepe in hitre Američanke Danice Patrick očitno v formuli 1 ne bomo videli nikdar. Punca je preveč navezana na dom, da bi večji del leta preživela po svetu s karavano formule 1.
Oglej si celoten članek
 
 

Moje srce si ne želi v formulo 1. V Evropi sem že dirkala, a sama sem raje doma v ZDA.

Danica Patrick

 
Po koncu sezone Američanki Danici Patrick poteče pogodba z moštvom Andretti Green Racing v seriji IndyCar in tako se morda celo prvo dekle v zgodovini, ki se na dirkah z enosedežniki enakopravno kosa z moškimi, neprestano sprašuje, kje bo nadaljevala kariero. Vabijo jo tako v Nascar kot v formulo 1. Javnost in mediji po Evropi so zelo naklonjeni ideji, da bi prišla v formulo 1 in da bi podpisala z ameriško ekipo US F1. A Danica je v pogovoru za Los Angeles Times ponovila, da se po vsaki dirki rada vrača domov in ji potovanja po svetu in življenje v Evropi ne dišijo preveč. Ali o formuli 1 sploh razmišlja? "Rekla bi, da ne preveč. Moje srce si ne želi v formulo 1. V Evropi sem že dirkala, a sama sem raje doma v ZDA. Rada imam svojo družino in prijatelje. Rada imam udobje svojega doma." Za zdaj Patrickova še naprej ne ve, kje bo dirkala v sezoni 2010. "Morda bom še naprej dirkala v seriji IndyCar. Morda ne bom nikdar dirkala v seriji Nascar. Ta hip res ne vem. Bomo videli." Čeprav se je pred mesecem dni zdelo, da je Danica blizu prestopu v Nascar, pa zadnje govorice iz zakulisja serije IndyCar pravijo, da se zanjo zanima Chip Ganassi iz zmagovite ekipe serije IndyCar, Target Ganassi Racing.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.