Šport > Moto športi
13 ogledov

Lepa Danica formuli 1 rekla ne

Žurnal24 main
Lepe in hitre Američanke Danice Patrick očitno v formuli 1 ne bomo videli nikdar. Punca je preveč navezana na dom, da bi večji del leta preživela po svetu s karavano formule 1.
 
 

Moje srce si ne želi v formulo 1. V Evropi sem že dirkala, a sama sem raje doma v ZDA.

Danica Patrick

 
Po koncu sezone Američanki Danici Patrick poteče pogodba z moštvom Andretti Green Racing v seriji IndyCar in tako se morda celo prvo dekle v zgodovini, ki se na dirkah z enosedežniki enakopravno kosa z moškimi, neprestano sprašuje, kje bo nadaljevala kariero. Vabijo jo tako v Nascar kot v formulo 1. Javnost in mediji po Evropi so zelo naklonjeni ideji, da bi prišla v formulo 1 in da bi podpisala z ameriško ekipo US F1. A Danica je v pogovoru za Los Angeles Times ponovila, da se po vsaki dirki rada vrača domov in ji potovanja po svetu in življenje v Evropi ne dišijo preveč. Ali o formuli 1 sploh razmišlja? "Rekla bi, da ne preveč. Moje srce si ne želi v formulo 1. V Evropi sem že dirkala, a sama sem raje doma v ZDA. Rada imam svojo družino in prijatelje. Rada imam udobje svojega doma." Za zdaj Patrickova še naprej ne ve, kje bo dirkala v sezoni 2010. "Morda bom še naprej dirkala v seriji IndyCar. Morda ne bom nikdar dirkala v seriji Nascar. Ta hip res ne vem. Bomo videli." Čeprav se je pred mesecem dni zdelo, da je Danica blizu prestopu v Nascar, pa zadnje govorice iz zakulisja serije IndyCar pravijo, da se zanjo zanima Chip Ganassi iz zmagovite ekipe serije IndyCar, Target Ganassi Racing.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.