Lepa gesta močnih fantov

Foto: EPA
Foto: EPA
Na poletu ekipe ragbija iz Fidžija v avstralski Brisbane je eden od potnikov potreboval medicinsko pomoč. Priljubljeni športniki pa so takoj stopili v akcijo.
Oglej si celoten članek

Ragbisti slovijo po moči in surovosti, a kar pokažejo športniki na igrišču, se nikakor ne preslikava v njihovo zasebno življenje. To je sedaj ponovno dokazala ragbiska ekipa Fidžija, ki je ob izjemni situaciji na letalu pomagala bolniku in stevardesam.

Foto: Žurnal24 Rugbysti Fidžija

Kot poroča angleški Independent, je med poletom igralcev Fidžija v avstralsko mesto Brisbane eden od potnikov potreboval nujno medicinsko pomoč. Zdravnik, fizioterapevt in trener ekipe so takoj hiteli pomagati potniku. Stevardese so zaradi potnika zamujale s kosilom, torej so se igralci odločili pomagati.

Prijazni velikani stregli kosilo

Več igralcev ekipe je poprijelo za vozičke stevardes in potnikom razdelilo kosilo. Po pol ure pa so igralci še pospravili pladnje in odnesli smeti. Take potnike si želi vsaka letalska družba in vsak sopotnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.