Šport
31 ogledov

Lepa gesta močnih fantov

Rugbyjisti Fidžija EPA
Na poletu ekipe ragbija iz Fidžija v avstralski Brisbane je eden od potnikov potreboval medicinsko pomoč. Priljubljeni športniki pa so takoj stopili v akcijo.

Ragbisti slovijo po moči in surovosti, a kar pokažejo športniki na igrišču, se nikakor ne preslikava v njihovo zasebno življenje. To je sedaj ponovno dokazala ragbiska ekipa Fidžija, ki je ob izjemni situaciji na letalu pomagala bolniku in stevardesam.

Rugbysti Fidžija | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kot poroča angleški Independent, je med poletom igralcev Fidžija v avstralsko mesto Brisbane eden od potnikov potreboval nujno medicinsko pomoč. Zdravnik, fizioterapevt in trener ekipe so takoj hiteli pomagati potniku. Stevardese so zaradi potnika zamujale s kosilom, torej so se igralci odločili pomagati.

Prijazni velikani stregli kosilo

Več igralcev ekipe je poprijelo za vozičke stevardes in potnikom razdelilo kosilo. Po pol ure pa so igralci še pospravili pladnje in odnesli smeti. Take potnike si želi vsaka letalska družba in vsak sopotnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.