Lepo Margarito ob cesti našli mrtvo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Uspešna ruska atletinja in manekenka je tragično umrla.
Oglej si celoten članek

V okraju Moršanski blizu mesta Tambov v jugozahodni Rusiji je izdihnila petindvajsetletna ruska sprinterka Margarita Plavunova.

Slednja se je po besedah očividcev zgrudila na tla med zahtevnim treningom. Ko so mimoidoči prišli do nje, so hitro poklicali reševalce, a smrti niso uspeli preprečiti.

Po poročanju lokalnih medijev je Plavunova umrla zaradi srčnega zastoja. Omahnila je na zelenici blizu lokalne ceste v vasici, kjer je bila na krajšem oddihu.

Tragično Zavzel se je za dekle, v pretepu smrtno poškodovan

Plavunova je tekmovala v sprintih in v teku z ovirami. Bila je večkratna regijska prvakinja (Centralna regija), enkrat je prišla tudi do državnega naslova. V teku na 60 metrov z ovirami je postala ruska študentska prvakinja.

Zaradi prikupnega obraza in izklesane postave je denarce služila tudi kot fotomodel za različne revije in oglaševalske kampanje.

Foto: Instagram Margarita Plavunova

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:50 22. Avgust 2019.

    Zelo verjetno je imela pomanjkanje mineralov. Velikokrat je to povsen navadna sol. Priporočam vsem da si preberete/ogledate dela Joel D. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.