Letalo Arsenala v plamenih

Foto: PrtSc Prizor z letališča Braunschweig Wolfsburg.
Foto: PrtSc Prizor z letališča Braunschweig Wolfsburg.
Jeklena ptica se je vnela tik pred vzletom.
Oglej si celoten članek

V nedeljo so se igralke Arsenala vračale s prve tekme polfinala Lige prvakinj v Nemčiji, kjer so po zaostanku z dvema goloma iztržile neodločen izid (2:2) proti nemškim prvakinjam iz Wolfsburga.

Ugodno izhodišče za povratno srečanje je gotovo poskrbelo za dobro vzdušje v ekipi. Toda na letališču Braunschweig Wolfsburg so nogometašice doživele šok.

Enega od motorjev letala so tik pred vzletom zajeli plameni. Po navedbah nemških medijev so prvi znaki kazali, da je bil vzrok za požar ptič, ki je priletel v motor. 

Letalo je ostalo prizemljeno in nogometašice Arsenala so morale zapustiti plovilo. V Anglijo so se vrnile šele dan kasneje, torej v ponedeljek.

PREBERITE ŠE: Letalo moralo obrniti zaradi nenavadne težave

"Naše letalo je imelo tehnične težave pred vzletom. Posledično smo še eno noč ostali v Wolfsburgu. Zahvaljujemo se posadki letala in letališkemu osebju za pomoč," so v izjavi za javnost zapisali v londonskem klubu.

Boj za finale

Povratna tekma na stadionu Emirates bo potekala pred polnimi tribunami. Iz kluba so namreč sporočili, da so že do torka prodali več kot 50.000 vstopnic.

Drugi polfinalni par Lige prvakinj tvorita Barcelona in Chelsea. Katalonke so prvo srečanje v zahodnem Londonu dobile z minimalno prednostjo (0:1).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.